Menu

Øens Hold

image

Øens Hold Samarbejdet.

ØB er en del af Øens Hold samarbejdet med OB. Fornyelig er kontrakten blevet forlænget, da det rummer mange muligheder/oplevelser som vi kan give ungdommen i ØB. Det er gratis tilbud, og dermed et tilbud til ØB når det er vores tur til de forskellige arrangementer. Klik på linket herunder og se en video fra et besøg på Arkona Park.

 

 

 

Tidligere har der været Maskotindløb på Odense Stadion i forbindelse med en Superligakamp. Der har været besøg af spillere fra OB til en træningsdag, senest var Rasmus Jönsson & Ryan Johnson Laursen på besøg. Mulighed for deltagelse i Energi Fyn Cup på Stadion før en Superligakamp, hvor spillerne i pausen løber rundt om banen og hilser på tribunerne. Kort sagt, en stor chance for at give vores ungdomspillere en oplevelse ud over det sædvanlige. 

 

 

Partnerklub

 

I et nyt tiltag fra DBU, er der ligeledes indgået en kontrakt med OB som partnerklub. Det betyder at vi kan videreudvikle nogle af vores bedste spillere fra U10-U12. Det går ud på at klubben indstiller de potentielle spillere som kan begå sig, der bliver inviteret til 2 prøvetræninger arrangeret af OB. Bliver man udvalgt i sin årgang, så er det blot et tilbud om en ugentlig ekstra træning, som vil foregå i Odense Boldklub. Spilleren skifter ikke klub, men bliver i ØB, hvor der er almindelig træning i løbet af ugen, og kampe efter programmerne. 

Projektet er en 3-årig periode, for at udvikle og styrke den danske ungdom frem mod de næste år. At skabe flere dygtige spillere og fastholdelse af spillerne fra U13.

Udvælgelsen af spillerne står træneren for i samråd med ungdomsformanden. Spilleren og dennes forældre bliver derefter spurgt om det kan have interesse, og først derefter med en accept vil vi indstille spilleren til prøvetræning. Husk det er kun et tilbud om ekstra træning/matchning på niveau, ikke et klubskifte. 

 

 

 

Evt. spørgsmål kan rettes til Ungdomsformand, Flemming Rosenlyst 20610461

Luk