Menu

Velkendte stemmer fortsætter

image
FMR
13. juni 2023 kl. 22:11

Stemmer tilhører de to 1.holdstrænere på både Herre Senior & Kvinde Senior.

Carsten Andersen & Michael Reifling har begge valgt at forlænge deres engagement i ØB med endnu en sæson, hvilket fortsat giver begge hold en kontinuitet. 

Herre Senior er på vej ind i den sidste kamp her i weekenden, og med blot uafgjort så ender ØB på klubbens højeste placering i sin 93. årig historie, som nr. 3 i Albaniserien.

2.pladsen er ligeledes i sigte, det kræver blot en storsejr, samtidigt med at Morud/Veflinge smider point på en svær udebane på Marstal. #AltKanSke 

Til den kommende sæson, så vil Carsten og holdet forsøge at kæmpe med igen i toppen af Albaniserien, og tager gerne en oprykning til Danmarkserien med, hvis det er muligt!

 

Kvinde Senior har kæmpet her i foråret med resultaterne. I en meget åben og lige Albaniserien, hvor der blot er 5 point forskel på nr. 1, Kildemosen, og ØB på 7. pladsen. Dagformen har i den grad været afgørende i kampene. Vi håber på at kan få tilført nogle flere spillere til holdet, så der bliver flere strenge at spille på i den kommende sæson.

Så kender man nogen, der måske kender nogen Kvinder der kan & vil spille fodbold, så send dem endelig i retningen af Michael. 

 

Trænerteams Senior 2023/2024:

Herre Senior

Cheftræner Carsten Andersen

Assistent Simon Hansen

Holdleder Nicklas Erhardt

Holdleder Kim Borg

 

Kvinde Senior

Cheftræner Michael Reifling

Assistent Jonas Bjerregaard

Holdleder Christina Ursin Strandberg

Luk