Menu

U9 med hyggedag og VM finale

image
DR
20. december 2022 kl. 20:46
Hyggedag med stjernerne fra U9 - part 2

Søndag d. 18. december kl. 9.50 mødte 14 friske og finaleklar børn fra U9 til juleafslutning incl. hyggedag med Helene. Denne gang var lokationen Tommerup efterskole.

Programmet bød på et par timers målrettet træning til børnene med assistenterne Kristian og Merih som ressourcepersoner. Efter frokost med madpakke og lidt afslapning, fortsatte Helene programmet med "Stormester", hvor børnene dystede i i flere konkurrencer med fokus på samarbejde, nytænkning og kammeratskab.
Efter stormester blev børnene kørt til ØBs klubhus, hvor der var linet op til VM finale på en stor skærm med chips, popcorn og sodavand. Pausen blev brugt på at indtage gode pizzaer fra vores samarbejdspartner Pappas Pizza. At se finalen var en stor oplevelse for flere af børnene og hvilken finale. Minderne kan ingen tage fra dem.
Stor tak til Helene for at det endnu engang lykkedes at lave en hyggedag for årgangen i tæt samarbejde med trænerteamet. Også kæmpe tak til de forældre som hjalp med kørsel begge veje samt de som hjalp med oprydning undervejs i klubhuset. Ca kl 19 kunne Flemming låse klubhuset og sende de sidste hjem. Alt i alt en god men også lang dag for de små kroppe og hoveder.
Det hele kunne gøres uden egenbetaling, idet vi søgte om midler hos ØB Banko og fik økonomisk støtte til at afholde arrangementet. 
PS: Det kan godt være billederne er stille, men forstil jer 3 timers lydkulisse, som man kun oplever på fx sydamerikanske/tyrkiske/græske stadions :-)
Luk