Menu

Kvinde Senior lukkes ned

image
FMR
13. marts 2024 kl. 18:37

Kvinde Senior afdelingen lukker ned!!!

 

Det er med stor beklagelse at vores Kvinde Senior afdeling, desværre må lukkes ned. Faldende spillerantal er det største forhindring for at have afdelingen kørende. Vi har forsøgt at få etableret et klubsamarbejde på benene sammen med Dalum/Næsby, men dette kan ikke lade sig gøre af flere årsager.

 

Først og fremmest en STOR tak til Michael Reifling & Jonas Bjerregaard, der har været med til at få afdelingen op at stå for små 5 år siden igen. Sammen med en god flok kvinder blev der skabt flotte resultater kulminerende med en oprykning til Kvindeserie Vest, samt Fynsmesterskabet i Indefodbold i løbet af de seneste år. 

Vi nåede endda op på 2 stk. 11:11 hold i afdelingen, hvor der kom ekstra hjælp på i form af Torben Bo (Kendt for Serie 2 sloganet) som træner. 

Det seneste år har der ligeledes været en holdleder tilknyttet i form af Christina Ursin, som virkelig også har ydet en stor indsats i og omkring holdet. 

 

Men hvad der kommer op, kommer som regel ned igen. Langsomt begyndte spillerne at stoppe, søge andre fritidsaktiviteter, alvorlige skader, graviditeter osv. og derfor er vi kommet så langt ned i spillerantal, at vi ikke kan stille et 7:7 hold. 

Derfor vil vi sige tak for denne gang til alle spillerne der har været med omkring Kvinde Seniorholdet de seneste år. Vi håber på i fremtiden at kunne få en Kvindeafdeling op at køre igen. 

Luk